Cellular Lift (bunkový lifting) s peptidmi

Wellmaxx Cellular Lift - Bunkový lifting na báze peptidov

Starnutie pokožky začína na úrovni buniek – a to je práve tam, kde prichádza na rad bunkový lifting, ktorý umožní dosiahnutie veľmi dobrých výsledkov na pokožke, ktoré sami uvidíte a pocítite.

Wellmaxx Cellular Lift je bunkový lifting na báze peptidov. Peptidy tvoria základ inteligentnej stratégie boja proti starnutiu. Peptidy pomáhajú stimulovať celú škálu procesov, ktoré prebiehajú v pokožke ako napríklad syntézu kolagénu.

Účinky peptidov sú nasledovné:

  • stimulácia syntézy kolagénu a stimulácia metabolizmu kolagénu
  • dodanie vlhkosti s hĺbkovým účinkom
  • aktivácia novej syntézy extracelulárneho matrixu (medzibunkovej hmoty)
  • stimulácia bunkového metabolizmu
  • posiľnenie prirodzenej obranyschopnosti pokožky
  • zvýšenie pružnosti (elasticity) pleti
  • zlepšenie pevnosti pleti
Žiadna položka

Krém proti vráskam 50+

Krém proti vráskam 50+

V tomto veku si pokožka vyžaduje starostlivosť. Ak sa zanedbá, po 50tke sa už nikdy nezbavíte hlbokých vrások tak ako od krémov očakávate. Venujte sa pokožke dvakrát denne a zmeny sa dostavia v podobnej zdravej, napnutej a vyhladenej pleti. Cellular Lift je tá najlepšia a najúćinnejšia kozmetika na starnúcu pleť a hlboké vrásky, ktorá obsahuje až tri účinné látky, ktoré bojujú proti starnutiu. Aplikovaním sér žehličkou sa účinok ešte znásobí.


Krém proti vráskam 35+

Krém proti vráskam 35+

Krém proti vráskam 35+ by mal byť vybraný cielene na vrásky a mal by už obsahovať dve účinné látky. Hlavne citlivá, suchá a zmiešaná pleť má sklon ku prehlbovaniu vrások.  Mastná a normálna pleť si zatial poradí s krémom, ktorý obsahuje len kyselinu hyalurónovú. 

Medzi vekom 30 a 35 rokov dochádza k prehlbovaniu už vzniknutých vrások. Vrásky, ktoré dovtedy neboli ošetrované potrebujú už dve účinné látky ako napríklad kyselina hyalurónova+morský komplex alebo kyselina hyalurónová+peptid. 

Správna aplikácia krémov za pomoci žehličiek na pleť zlepšuje absorpciu účinných látok a stimuluje funkcie pleti ako mikrocirkuláciu, tvorbu kolagénu, tvorbu kyseliny hyaluronovej atď.