Devee Kaviár

Devee Kaviár (Devee Caviar)

Vynikajúca kombinácia kaviáru, kyseliny hyalurónovej a komplexu proti vráskam revitalizuje prirodzené bunky a opravné funkcie pokožky. Vrásky sa vypĺňajú a vyhladzujú. Kaviár poskytuje aj antioxidačnú ochranu. Kyselina hyalurónová s vysokou a nízkou molekulovou hmotnosťou regeneruje a má jedinečný účinkom proti starnutiu. Pleť vyzerá mladšie, pevnejšie a vitálnejšie a zlepšuje sa aj jej elasticita. Vysoká a nízka molekulová hmotnosť popisuje efektívnu hĺbku kyseliny hyalurónovej v pokožke - čím menší, tým hlbší je účinok.

Kaviárový extrakt

Hodnotný kaviárový extrakt vložený do morského aktívneho komplexu poskytuje tomuto radu kozmetických výrobkov výnimočné anti-aging účinky. Kombinácia výživného kaviárového extraktu s ďalšími vysoko účinnými aktívnymi morskými zložkami je pre vašu pleť to pravé. Aktívne zložky z mora sú symbolom čistoty a dokonalej výživy. Tieto výrobky boli
vyvinuté na základe výsledkov moderného vedeckého výskumu a disponujú obrovským potenciálom na pomoc v boji proti predčasnému starnutiu pleti. Okrem toho zlepšujú výživu pleti a prinášajú dokonalejšiu regeneráciu pokožky.

Kyselina hyaluronová

Zvolená kombinácia luxusného kaviáru a protivráskového komplexu od základu revitalizuje prirodzené bunkové funkcie pokožky. Vyhladzovanie vrások sa dosahuje dokonalou kombináciou bretónskeho morského planktónu, vitamínov, nutrične bohatých tyrkysových morských rias a morského kolagénu, ktorá nielenže odstraňuje vrásky, ale zároveň dodáva pleti výživu a antioxidačnú ochranu. Kombinácia nízko a vysokomolekulárnej kyseliny hyalurónovej prináša pleti dokonalý hydratačný efekt:* regeneruje, spevňuje a poskytuje pleti starostlivosť s mimoriadnym anti-aging účinkom.

Vďaka doplneniu energie do pokožky a jej revitalizovaniu sa spevňuje 3D štruktúra pleti a pleť sa vypĺňa zo spodných vrstiev. Výsledkom je omladená pleť so zlepšenou pružnosťou, novou pevnosťou a vitalitou.

Žiadna položka

Krém proti vráskam 35+

Krém proti vráskam 35+

Krém proti vráskam 35+ by mal byť vybraný cielene na vrásky a mal by už obsahovať dve účinné látky. Hlavne citlivá, suchá a zmiešaná pleť má sklon ku prehlbovaniu vrások.  Mastná a normálna pleť si zatial poradí s krémom, ktorý obsahuje len kyselinu hyalurónovú. 

Medzi vekom 30 a 35 rokov dochádza k prehlbovaniu už vzniknutých vrások. Vrásky, ktoré dovtedy neboli ošetrované potrebujú už dve účinné látky ako napríklad kyselina hyalurónova+morský komplex alebo kyselina hyalurónová+peptid. 

Správna aplikácia krémov za pomoci žehličiek na pleť zlepšuje absorpciu účinných látok a stimuluje funkcie pleti ako mikrocirkuláciu, tvorbu kolagénu, tvorbu kyseliny hyaluronovej atď.