Devee Hyaluron - Luxusná kozmetika proti vráskam

Výrobky DEVEE Premium Skin Care sú presne navrhnuté tak, aby udržali mladistvosť pokožky. Vysoká koncentrácia prírodnej kyseliny hyalurónovej v nízkej a vysokej molekulovej forme vyhladzuje a spevňuje pokožku. Sotva existuje lepšia alternatíva pre pokožku. Pokožka vyzerá mladšia a čerstvejšia už po prvom týždni používania. Kombinácia kyseliny hyalurónovej s vysokou a nízkou molekulovou hmotnosťou dáva mimoriadne účinnej aktívnej látke zvláštnu hodnotu a vynikajúcu jedinečnú pozíciu medzi súčasnými účinnými zložkami proti starnutiu.


Krém proti vráskam 25+

Krém proti vráskam 25+

V 25 rokoch začína klesať tvorba kyseliny hyalurónovej a pokožka sa začína stenšovať. Tým je náchylnejšia na tvorbu vrások. Prevencia vrások je to to najlepšie, čo môžete urobiť. Niektorí si povedia, že ešte na kozmetiku proti vráskam mám čas. Ale čím sú vrásky hlbšie, tým dlhšie trvá ich odstránenie. Aplikovaním kyseliny hyalurónovej zamedzujete tvorbe nových vrások a vyhladzujete už tie vrásky, ktoré vznikli.


Ingrediencie rady Devee Hyaluron

Ingrediencie rady Devee Hyaluron

Devee Hyaluron rada je najpredávanejšia rada pre vekovú kategóriu 25-40 rokov. Je vhodná na jemné a začínajúce vrásky a zabraňuje tvorbe nových vrások. V tomto článku nájdete zloženie každého jedného produktu.