Krém proti vráskam 50+

Krém proti vráskam 50+

Po 40tke sa začínajú vrásky prehlbovať pri suchej pleti a po 50tke pri mastnej pleti.  Kozmetika Wellmaxx Cellular lift nie je vekom limitovaná, ale je určená na hlbšie, hlboké a mimické vrásky.

Zmeny v pokožke po 40tke a po 50tke

V tomto období prechádza žena rôznymi hormonálnymi zmenami, ktoré sa prejavujú aj na pokožke. Okrem toho značne sa znižuje tvorba kolagénu a kyseliny hyalurónovej. Jemné vrásky sa začínajú prehlbovať. Môžu sa objaviť aj pigmentové škvrny, začervenanie pokožky a ošupovanie.

Čo vám vieme poradiť:

  • Začnite používať žehličku na pleť na zlepšenie prekrvenia pleti, na čistenie pleti, na vnášanie prípravkov a na stimulovanie tvorby kolagénu. U nás nájdete široký výber žehličiek na pleť za rozumné ceny.
  • Začnite používať výživové doplnky na báze kolagénu. Kolagén sa nestráca len z pokožky, ale aj z vlasov, nechtov, spojivových tkanív, šliach atď. Dodanie kolagénu pokožke a telu len prospeje. My máme v našom e-shope kolagén od Švédskej spoločnosti Swedish Nutra. Je to špeciálny kolagén a multivitamín v jednom.
  • Môžete siahnuť aj po kyseline hyalurónovej v doplnkoch ktorého produkcia sa rokmi stráca, presne ako kolagén.
  • Zvolenie správnej kozmetiky pokožku napne, vyhladí a hydratuje.
  • Nezabúdajte, že pitím alkalickej vody čistíte telo aj zvnútra.

Enzymatický peeling

Ak ste ešte nikdy nepoužili žiaden peeling do tohto veku, tak teraz by ste určite mali. Pokožka potrebuje dýchať a potrebuje sa zbaviť odumretých buniek. Enzymatický peeling je najlepší prostriedok na exfoliáciu. Pokožka potrebuje byť čistá, aby sa mohli aplikovať pleťové séra a krémy na ich najlepšie využitie a absorbovanie. Exfoliácia je odstránenie odumretých kožných buniek a spriechodnenie pórov. Odstránením odumretých buniek dáme šancu na vznik nových kožných buniek, čím sa pleť rozjasní a zjemní. 

Krém proti vráskam okolo očí

Po vyčistení pleti peelingom, je potrebné sa postarať aj o okolie očí. V tomto veku sa pokožka okolo očí stenšuje a je omnoho viacej náchylnejšia na tvorbu vrások. Preto si táto oblasť vyžaduje očný krém špeciálne vytvorený na okolie očí. Najúčinejší krém z našej kozmetiky je Wellmaxx Cellular Lift očný krém. 

Odporúčame:

Sérum proti vráskam test

Z kolekcie Wellmaxx Cellular lift najlepšie obstálo pleťové sérum, pretože je tvorené z ultra-jemných častíc, ktoré sa okamžite vstrebávajú do pokožky. Sérum obsahuje až tri účinné látky: kyselina hyalurónová a peptidy. Toto sérum je určené na hlboké vrásky. Testy pleťového séra dopadli nasledovne:

  • Zlepšenie hydratácie a vlhkosti pleti o 31,19 percent.
  • Zlepšenie pružnosti pleti o 28,73 percent.
  • Redukovanie hĺbky vrások o 34,48 percent.

Odporúčame:

Krém na vrásky po 40 (50)

V tomto veku si pokožka vyžaduje, aby bola ošetrovaná dvakrát denne. Počas dňa denný krém chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi a dodáva jej celodennú hydratáciu. Počas noci, keď pokožka oddychuje štartuje produkciu kolagénu a hyaluronu a zlepšuje jej regeneráciu. V dennom a nočnom kréme z rady Cellular Lift nájdete nielen vlastnosti hydratačného krému, ale aj anti-aging krému, regeneračného krému a ochraného krému.

Odporúčame:

Záver

V tomto veku si pokožka vyžaduje starostlivosť. Ak sa zanedbá, po 50tke sa už nikdy nezbavíte hlbokých vrások tak ako od krémov očakávate. Venujte sa pokožke dvakrát denne a zmeny sa dostavia v podobnej zdravej, napnutej a vyhladenej pleti. Cellular Lift je tá najlepšia a najúćinnejšia kozmetika na starnúcu pleť a hlboké vrásky, ktorá obsahuje až tri účinné látky, ktoré bojujú proti starnutiu.