Krém proti vráskam 35+

Krém proti vráskam 35+

Krém proti vráskam 35+ by mal byť vybraný cielene na vrásky a mal by už obsahovať dve účinné látky. Hlavne citlivá, suchá a zmiešaná pleť má sklon ku prehlbovaniu vrások.  Mastná a normálna pleť si zatiaľ poradí s krémom, ktorý obsahuje len kyselinu hyalurónovú. 

Krém na vrásky po 30tke

Medzi vekom 30 a 35 rokov dochádza k prehlbovaniu už vzniknutých vrások. Vrásky, ktoré dovtedy neboli ošetrované potrebujú už dve účinné látky ako napríklad kyselina hyalurónová+peptid. 

    Wellmaxx Hyaluron: kyselina hyalurónová s peptidom

    Sérum kolagén booster z rady Wellmaxx Hyaluron je vynikajúce sérum pre túto vekovú kategóriu. Okrem toho, že obsahuje kyselinu hyalurónovú, jeho účinku dopomáha aj peptid kolagén booster, ktorý zvyšuje produkciu kolagénu.

    Toto sérum dopĺňa úžasný denný a nočný krém, ktoré dodávajú potrebnú hydratáciu počas dňa aj noci.

    Wellmaxx Phase:

    • Ampulky na 5 dní s troma druhmi kyseliny hyalurónovej.
    • Táto rada obsahuje tri druhy hyalurónových kyselín ako kyselina hyalurónová s nízkou molekulárnou hmotnosťou, kyselina hyalurónová s vysokou molekulárnou hmotnosťou a zosieťovaná kyselina hyalurónová.

    • Je to kozmetika, ktorá sa nepoužíva každý deň, ale len ako pravidelná kúra raz za mesiac, alebo aj menej, poďla druhu vrások.
    • Wellmaxx Phase Refine: Táto kúra má jedinečné anti-aging účinky, redukujú sa vrásky a dochádza k bunkovej aktivácií. 

    Žehličky na pleť

    Na aplikáciu krémov, gélov a sér nezabudnite používať žehličky na pleť na lepšiu absorpciu prípravkov. U nás nájdete:

    Záver

    Nepodceňujte prehlbovanie vrások po 30tke, inak budete musieť riešť hlboké vrásky, ktoré sa síce dajú zredukovať, ale nikdy nie odstrániť, narozdiel od jemných vrások.