Krém proti vráskam nad 60 rokov

Krém proti vráskam nad 60 rokov

Vo veku 60 rokov a viac nie je jednoduché odstrániť vrásky tak jednoducho. Hlavne vtedy, keď ste doteraz nepoužívali žiadnu špeciálnu kozmetiku na zamedzenie tvorby vrások. Lebo je rozdiel starať sa o pleť, ktorá bola ošetrovaná a o pleť, ktorá bola zanedbávaná. Nie je možné dobehnúť roky a pleť vyhladiť ako u vekovej kategórie 30plus, alebo 40plus. A už vôbec nie je možné omladnúť o desaťročia, ako si to niektorí predstavujú. Ak máte záujem o okamžitý účinok na vrásky, tak jediným riešením je btx, ktorého účinky uvidíte počas 6-9 mesiacov a každých 6-9 mesiacov si túto procedúru zopakujete znovu. Rýchle riešenia prináša aj lifting tváre, alebo niťový lifting.

Zdravá pleť je základ

Zhodnoťme sa najskôr, či pleť je zdravá, suchá, náchylná na tvorbu nových pigmentových škvŕn, alebo javí známky nerovnomerného sfarbenia. A treba si najskôr dať cieľ, čo je našou prioritou. Pleť v tomto veku má totiž viacej problémov ako u mladších a nie každá kozmetika rieši všetko.

Problém:

  1.        Vrásky
  2.        Spadnuté viečka, lícne kosti
  3.        Suchá pleť
  4.        Škvrny na tvári a nerovnomerné sfarbenie pleti
  5.        Celkovo nezdravá pleť

Vrásky

Okamžitým riešením pre vrásky na tvári je btx, ktorý vás vyjde na minimálne 300 eur a v tomto veku ho treba opakovať každých 6 mesiacov. Môžete siahnuť aj po liftingu celej tváre, ktorý vás vyjde na 1000-2500 eur v závislosti od kliniky.

Vrásky do určitej miery viete redukovať aj špeciálnymi kozmetickými prípravkami, ale len kyselina hyalurónová stačiť nebude. V tomto veku pleť potrebuje bunkový lifting, ktorý sa dá dosiahnuť kombináciou aktívnych látok ako peptidov a kyseliny hyalurónovej. My vám ponúkame to najlepšie z našej kozmetiky, čím je Wellmaxx Cellular Lift sérum 50ml, ktorý obsahuje kyselinu hyalurónovú, peptid matrixyl 3000 a peptid syn-coll. Táto kombinácia vyhladzuje aj hlboké vrásky. Jedná sa o bunkový lifting, teda cielenú korekciu vrások. Určite si zvoľte pleťové sérum z tejto rady.

Spadnuté viečka a lícne kosti

S týmto vám pomôže jedine odborník. Môžete sa vybrať cestou operácie viečok, ktorá sa pohybuje okolo 800 eur. 

Suchá pleť

Jeden z bežných aspektov starnutia je aj vysýchanie pleti, napríklad pocit sucha v očiach, alebo suchá pokožka vo vlasoch. Celkovo aj pleť na tele je suchšia a potrebuje viacej starostlivosti.

Suchá pleť na tvári sa dokáže regenerovať aj konzumáciou výživových doplnkov na báze kolagénu a používaním krému s kolagénom. Swedish Nutra kolagén:

Hydratovanie pleti a vrások na tvári:

Hydratovanie tela:

Hydratovanie rúk:

Škvrny na tvári a na tele, resp. Nerovnomerná pigmentácia pleti

Práve v tomto veku pokožku je náchylná na vznik stareckých a pigmentových škvŕn. Je to hlavne spôsobené nadmerným slnením a neprimeranou ochranou pokožky voči UV lúčom. UV žiarenie totiž zvyšuje produkciu melanínu. V oblastiach na tele a tvári, ktoré boli dlhé roky vystavované slnečným lúčom sa zvyšuje produkcia melanínu a dochádza k tvorbe škvŕn.

Najúčinnejšou ochranou je použitie organickej prírodnej kozmetiky pred priamym pobytom na slnku. My máme vynikajúce skúsenosti s kozmetikou The Organic Pharmacy, ktorá obsahuje ochranné faktory od 10 po 50 vrátane špecialneho krému po opaľovaní. Takáto kozmetika vás chráni nie len pred vznikom škvŕn, ale aj pred vznikom rakoviny kože.

  •        Opaľovacie krémy
  •        Krém po opaľovaní

Wellmaxx Skineffect zdravotnícka kozmetická rada tiež priniesla špeciálne sérum na zosvetlenie pleti a vyrovnanie farebného odtieňu pleti. Toto sérum je vhodné pre tých, ktorí už majú problémy s pigmentácou pleti.

    Celkovo nezdravá pleť

    Pokiaľ vaša pleť pôsobí nezdravo, alebo ste dlhodobý fajčiar, používate nadmerne alkohol a nešportujete, vaše zdravie a ako aj zdravie vašej pleti musí byť podlomené. V tomto prípade by sme odporučili použitie rady bunkový lifting, vrátane regeneračnej masky, séra, denného fluidu, nočného krému a očného gélu.

    Záver:

    V tomto veku je najdôležitejšie dbať na zdravú pleť a vrásky minimalizovať. Pokiaľ celý život používate opaľovacie krémy a hydratačné krémy, určite vaša pleť je v dobrom stave. Pokiaľ so starostlivosťou začínate len teraz, začnite od vylepšenia zdravotnej stránky a následne pokračujte redukovaním vrások.