Krém proti vráskam 25+

Krém proti vráskam 25+

25 rokov je stále obdobie mladostie, avšak v pokožke postupne začína klesať kyselina hyalurónová. Je to obdobie, keď sa začínajú objavovať prvé vrásky. Hlavne pri suchej pleti mimické vrásky napríklad na čele už môžu byť viditeľné. Mastná a zmiešaná pleť je menej náchylná na tvorbu vrások a vrásky sa začínajú tvoriť až po 30tke.

Vrásky v mladom veku

Vrásky v mladom veku sú nič neobvyklé. Nezdravý životný štýl, fajčenie, nadmerná konzumácia alkoholu, konzumácia hormonálnej antikoncepcie, solárium, alebo časté opaľovanie prinášajú prvé vrásky. Hádam nie jedna mladá slečna si tým prešla. Je to obdobie, ktoré potrápi nielen naše mami, ale aj naše zdravie. V konečnom dôsledku tento nezdravý životný štýl v období od 18 rokov sa začne od 20 rokov prejavovať aj na kvalite pleti. Už aj niektoré 25 ročné slečny trápia vrásky.

Vrásky v 25 rokoch?

Vrásky v 25 rokoch nie sú nič neobvyklé. Objavujú sa najskôr v okolí úst a medzi obočím. Ale aj vrásky na čele a v okolí očí prichádzajú skoro. V prípade, že máte 25 rokov a už sa vám tvoria vrásky musíte sa spýtať sám seba:

Zlý životný štýl sa v tak mladom veku prejaví na tvári, ale pozor, o pár rokov sa môže prejaviť na zdraví a nejakom orgáne. Preto ako prvý krok je úprava životného štýlu a ako druhý krok je použitie kvalitnej kozmetiky s kyselinou hyalurónovou.

Vrásky na čele v mladom veku

Vrásky na čele sú mimické vrásky. Ak sa vám objavili tak skoro tak je tu riziko, že sa veľmi rýchlo začnú prehlbovať. Je jednoduchšie, rýchlejšie a účinnejšie riešiť jemné vrásky v mladom veku, ako začať riešiť hlboké vrásky v 60tke. V mladom veku telo stále produkuje dostatok kyseliny hyalurónovej a procesy v pokožke ako syntéza a produkcia kolagénu by mali prebiehať normálne a v norme. Je však možné, že pokožka má málo vlhkosti a potrebuje hydratovať. Na to je najlepšia kyselina hyalurónová, ktorá dokáže naviazať najviac vody. Preto prvým riešením v mladom veku je kozmetika s kyselinou hyalurónovou.

Krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou

V 25 rokoch začína klesať tvorba kyseliny hyalurónovej a pokožka sa začína stenšovať. Tým je náchylnejšia na tvorbu vrások. Prevencia vrások je to to najlepšie, čo môžete urobiť. Niektorí si povedia, že ešte na kozmetiku proti vráskam mám čas. Ale čím sú vrásky hlbšie, tým dlhšie trvá ich odstránenie. Aplikovaním kyseliny hyalurónovej zamedzujete tvorbe nových vrások a vyhladzujete už tie vrásky, ktoré vznikli.

Devee Hyaluron

Devee Hyaluron je rada, ktorá obsahuje komplet sériu produktov s kyselinou hyalurónovou. Nájdete v nej hyalurónový krém hydrokoncentrát, hyalurónový gél superkoncentrát, hyalurónové platinové sérum, hyalurónový očný fluid a hyalurónové ampulky pre okamžitý efekt.

Devee Hyaluron je kozmetická rada založená na báze nízkomolekulárnej a vysokomolekulárnej kyseliny hyalurónovej. Gél z rady Devee je Supekoncentrát a okamžite napína pleť. Na dosiahnutie maximálnych účinkov je potrebné za gélom naniesť pleťový hyalurónový krém, ktorý pleť hydratuje a ochraňuje počas celého dňa. Vo vyššom veku od 25 rokov, alebo na hlbšie vrásky v mladom veku je ideálne devee hyaluron sérum, ktoré preniká hlbšie ako samotný gél, lebo je tvorené z jemnejších častíc.

Devee Hyaluron krém 50ml:

Krém obsahuje efektívnu trojitú kombináciu vysokomolekulárnej a nízkomolekulárnej kyseliny hyaluronovej, ktoré sú garanciou redukovania vrások.

Aktívne ingrediencie:

  • trojitá kombináciu vysoko- a nízkomolekulárnej kyseliny hyaluronovej v zapudenej forme (encapsulated form)
  • magnóliový extrakt
  • bambucké maslo
  • glycerín
  • slnečnicový olej
  • maslo z kakaových bôbov
  • skvalén
  • pantenol
  • konopný olej
  • vitamín E

Účinky krému:

  • zlepšuje elasticitu pleti
  • zlepšuje pevnosť pleti
  • napína pokožku a nastáva lifting pleti
  • jedinečné hydratačné účinky
  • magnóliový extrakt upokojuje citlivú a podráždenú pokožku

Wellmaxx Hyaluron5

Wellmaxx je druhá obľúbená značka, ktorá vytvorila radu s kyselinou hyalurónovou. Tiež obsahuje hyalurónový gél, hyalurónový krém, hyalurónový fluid, ale aj hyalurónovú masku na tvár.

Wellmaxx Hyaluron5 krém 50ml absolute rich obahuje: nie je vhodný pre mastnú pleť

Dostatok kyseliny hyalurónovej, ale aj doplnkový hydrosystém dávajú krému vlastnosti nevyčerpateľnej zásobárne životne dôležitej hydratácie pleti. V kombinácii s omladzujúcim extraktom Anti-Aging a prírodnými olejmi pomáha obohatený denný a nočný krém proti vráskam, pocitom napnutosti a vonkajšiemu zaťaženiu pleti. Mimoriadne suchá pleť môže získať hladkosť, vláčnosť a stratenú hydratáciu.

Aktívne ingrediencie:

  • kyselina hyalurónová
  • hydrosystém aquaxyl
  • anti-aging extrakt Proteasyl
  • bambucké maslo
  • olej z makadémiových orieškov
  • jojóbový olej
  • vitamín E (tokoferol acetát)
  • glycerín rastlinného pôvodu

Výber značky

Vsaďte sa dlhoročnú kvalitu. Obe značky Wellmaxx a Devee používajú najmodernejšie technológie a využívajú tie najlepšie ingrediencie na vytvorenie kvalitnej luxusnej kozmetiky. V oboch prípadoch sa jedná o nadčasovú kozmetiku, ktorá zamedzuje starnutiu pleti, ale ju aj účinne omladzuje a vyhladzuje.

Žehličky na pleť

Nezabúdajte, že aplikácia krémov, gélov a sér použitím žehličiek na tvár je ešte účinnejšia a efektívnejšia. U nás nájdete veľký výber žehličiek, ktoré si môže dovoliť každý.

Nezahodte svoje zdravie a krásu v mladom veku

Mladé a krásne sme len raz. A je umenie si zdravie a krásu udržať. Niektorí to však vedia a aj v 50tke vyzerajú tak ako v 20tke a to bez chirurgických zákrokov. Základom je zdravá strava, dostatok pohybu, dostatočný pitný režim a správne zvolená kozmetika v predstihu a v mladom veku, ak sa už vrásky tvoria. Pri prvej vráske nerobte paniku, ale začnite používať hyalurónový gél s krémom. Pri viacerých vráskach v mladom veku si aplikujte hyalurónové sérum s hyalurónovým krémom.