Ingrediencie rady Devee Hyaluron

Ingrediencie Devee Hyaluron

Register aktívnych ingrediencií

Sérum platinová edícia

Aktívne ingrediencie:

  • Vysoko-molekulárna kyselina hyalurónová
  • Nízko-molekulárna kyselina hyalurónová
  • Biosacharidová guma
  • Optim HyalTM

Gél super koncentrát

Aktívne ingrediencie:

  • Kyselina hyalurónová
  • Urea
  • Panthenol
  • Alantoín

Koncentrát EFFECT okamžitý účinok

Aktívne ingrediencie:

  • Vysoko-molekulárna kyselina hyalurónová
  • Kombinácia minerálov

Očný lifting Koncentrát

Aktívne ingrediencie:

  • Kyselina hyalurónová
  • Mikrokapsulový filler
  • Thajský zázvor
  • Aktívna ingrediencia na zásobovanie

Bio-hyalurónová kyselina

Biotechnologicky sa vyrába pomocou špeciálnej metódy. V prírode sa kyselina hyalurónová nachádza v spojivovom tkanive a v telesných tekutinách. Jej podiel v tkanive sa s vekom postupne znižuje. To je dôvod, prečo je rozumné používať kozmetické výrobky, ktoré obsahujú vysokú dávku kyseliny hyalurónovej, aby sa oddialilo prirodzené starnutie kože tak dlho, ako je to možné. Aplikovaná na kožu vytvára viskoelastický, nelepivý, neviditeľný film, ktorý viaže vlhkosť v pokožke a dokonale vyvažuje hladinu vlhkosti v pokožke. Pleť okamžite sa zdá byť oveľa hladšia a plnšia.

Výhoda kyseliny hyalurónovej s nízkou molekulovou hmotnosťou: poskytuje okamžité a trvalé zvlhčenie pokožky (priamy účinok)

Výhody vysokomolekulárnej kyseliny hyalurónovej: povrchový účinok zabraňuje strate vlhkosti v pokožke (nepriamy účinok)

Výhoda uzavretej kyseliny hyalurónovej: Uzavretie efektívne prenáša vysoko-molekulárnu kyselinu hyalurónovú do hlbších vrstiev pokožky, čím dochádza k viditeľnej zlepšenej elasticite.

Iné aktívne látky v abecednom poradí

Alantoín

Ako produkt metabolizmu proteínov sa táto účinná zložka vyskytuje v prírode, napríklad v kôre z gaštanu, v javorových stromoch, pšeničných klíčkoch a v červenej repe. Alantoín sa často používa v kozmetických výrobkoch pre svoje regeneračné, vyhladzovacie, upokojujúce a zvlhčovacie vlastnosti.

Biosacharidová guma

Najmä v spojení s hodnotnou a čistou kyselinou hyalurónovou, polysacharidy, ktoré sa vyrábajú fermentáciou prírodných cukrov, optimalizujú hladinu vlhkosti pokožky. Vytvárajú ochranný a zvlhčujúci film na povrchu pokožky. To môže pomôcť vyhladeniu vrások spôsobených suchou pleťou a jemnými čiarami na koži. Zatiaľ čo kyselina hyalurónová okamžite zvlhčí pokožku a dodá jej spevňujúci účinok s účinkami ako lifting vrások, biosacharidová guma má dlhodobý účinok: vyhladzuje pokožku a zároveň zvyšuje hladinu vlhkosti. Vďaka kombinácii týchto aktívnych zložiek je pokožka okamžite nádherne krásna a dostáva potrebné množstvo vlhkosti.

Aktívna ingrediencia na odvádzanie

Táto aktívna zložka pozostáva z peptidovej kombinácie vytvorenej z troch aktívnych molekúl. Zlepšujú odvádzanie, pomáhajú znížiť poškodené kapiláry v citlivej oblasti okolo očí a optimalizujú priepustnosť kapilár. Opuch a podráždenie sa znižujú a opuch vačkov je minimalizovaný. Špeciálna aktívna zložka na potlačenie vrások okolo očí podporuje relaxáciu pokožky a súčasne zvyšuje pevnosť a pružnosť pleti.

Rastlinný glycerín

Ako súčasť vlastného hydratačného systému pokožky je tento zvlhčovač veľmi dobre znášaný. Pomáha pokožke udržiavať úroveň vlhkosti, ktorú potrebuje. Účinok hydratácie môže dokonca prevýšiť účinok látky urea. Výhody glycerínu zahŕňajú jeho bariérové ochranné vlastnosti a prispievajú k stabilizácii kožnej bariéry svojim vplyvom na lipidové štruktúry.

Ľanový olej

Jemne lisovaná, táto účinná zložka sa vyznačuje dôležitými bioaktívnymi látkami, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri výžive pokožky zvonku. Konopný olej obsahuje asi 80% nenasýtených mastných kyselín, ktoré sú obzvlášť cenné pre starostlivosť o pokožku. Rovnako dôležitý je aj ideálny pomer kyselín. Obsahuje kyselinu linolovú a kyselinu alfa-linolénovú v približnom pomere 3: 1, ktorý je blízky v ľudskej pokožke. Konopný olej obsahuje aj kyselinu gama-linolénovú, ktorá sa zriedkavo nachádza v iných rastlinách, spolu s vitamínmi B a E, fytosterolmi, stopovými prvkami, karotenoidmi a lecitínom. Spoločne tieto účinné zložky tvoria dôležitý základ pre výrobu endogénnych látok, ktoré môžu oddialiť starnutie pokožky. Podporujú prirodzené ochranné a obranné mechanizmy pleti, majú vyrovnávací účinok a podporujú ukladanie vlhkosti.

Kakaové maslo

Derived through gentle refining from cocoa seeds or from the cocoa paste of the beans of the cocoa tree, cocoa butter has a delicate fragrance of cocoa and has a soothing effect on irritated, brittle skin. The wonderfully velvety soft feeling it brings your skin is particularly beneficial for dry skin.

Získaný z kakaových semien alebo z kakaovej pasty fazuliek kakaového dreva. Kakaové maslo má jemnú vôňu kakaa a má upokojujúci účinok na podráždenú a krehkú pokožku. Úžasne zamatovo-jemná konzistencia je mimoriadne prospešná pre suchú pokožku.

Olej z makadémových orechov

Tento olej sa extrahuje z orechov, ktoré sa nachádzajú predovšetkým v Austrálii, Afrike a na Havaji. Veľmi sa podobá lieskovým orieškom. Vysoká hladina kyseliny palmitoleovej robí tento olej zvlášť šetrný k pokožke. Je veľmi ľahko absorbovaný pokožkou a chráni ju pred vysúšaním.

Extrakt z magnólie

Táto aktívna ingrediencia sa získava z kôry Magnolia grandiflora, ktorá sa používa aj v Čínskej tradičnej medicine. Má vynikajúce upokojujúce účinky a je vhodná pre citlivú a delikátnu pokožku.

Kombinácia minerálov

Aplikácia minerálov reaktivuje bunkovú súdržnosť v pokožke. Koža je odolnejšia a obnovuje svoju podpornú funkciu. Je pevnejšia a pružnejšia. Ochranná funkcia pokožky je posilnená.

Mikrokapsulový filler

Tieto účinné zložky pozostávajú z dvoch biopolymérov: kyseliny hyalurónovej s nízkou molekulovou hmotnosťou a polysacharidu s vysokou molekulovou hmotnosťou, ktorá má tiež vynikajúce väzbové vlastnosti. Vysušené mikrokapsule sú tvorené z tejto kombinácie. Ich objem rýchlo zvyšuje hladinu vlhkosti uloženej v pokožke a pokožka sa naplní zvnútra. Vrásky a jemné línie na povrchu kože sú zreteľne hladšie.

Optim HyalTM

Pretože táto účinná zložka pozostáva z rovnakých monosacharidov ako kyselina hyalurónová, obe štruktúry sú podobné. Jeho malá veľkosť je ideálna pre stimuláciu kožných buniek, aby syntetizovali svoju vlastnú kyselinu hyalurónovú. Priaznivým účinkom tejto zaujímavej účinnej látky je, významné zlepšenie hydratácie, ktoré sa vyskytuje v niekoľkých vrstvách kože. Paralelne s tým Optim HyalTM stimuluje syntézu elastínu, ktorá sa prejavuje v zlepšenej elasticite kože. Viditeľný účinok proti vráskam má tri dôvody: zvýšená vlhkosť pokožky, minimalizovanie vrások a celkové zlepšenie elasticity.

Panthenol

Tento provitamín je predchodcom kyseliny pantoténovej, ktorá sa nachádza v živých bunkách (v ovocí, zelenine, mlieku, svaloch, zvieracích a ľudských orgánoch). Panthenol urýchľuje rast buniek a obnovuje rýchlosť regenerácie zrelej kože. Podporuje energetický metabolizmus v kožných bunkách a rýchlosť, ktorou sa bunky delia. Prenikaním do hlbších vrstiev pokožky je v ňom viazaná viac vody, čím sa zvyšuje vlhkosť pokožky. Zároveň chráni proti spáleniu pokožky, stimuluje prirodzenú pigmentáciu pokožky a má protizápalové a upokojujúce vlastnosti.

Bambucké maslo

Tento rastlinný tuk sa vyskytuje v prírode a pochádza z orechy stromu shea. Škrupina obsahuje 50% tuku. Okrem tukových zložiek tvorí až 6% nezmydlených zložiek, ktoré ho robia zvlášť cennými a majú zmäkčujúci a hojivý účinok. Bambucké maslo pomáha suchej pleti, pretože dobre preniká a zabezpečuje doplnenie lipidov. Účinná pri použití v kombinácii s kakaovým maslom.

Olej zo slnečnicových semiačok

Kvety nasledujú cestu slnka a vždy sa otáčajú smerom k svetlu. To vysvetľuje obzvlášť vysoké hladiny kyseliny linolovej, kyseliny palmitovej a kyseliny olejovej v oleji. A-tokoferol (vitamín E), ktorý poskytuje tento olej, má protizápalové a antioxidačné účinky. Vďaka vysokej koncentrácii kyseliny linolovej poskytuje slnečnicový olej ľahkú a miernu starostlivosť o pleť. Vďaka svojim dobrým absorpčným vlastnostiam sa dá použiť v produktoch pre ľudí s mierne mastnou pokožkou.

Skvalen

Číry, bezfarebný olej bez zápachu získaný z olivového oleja je veľmi priaznivý pre pokožku. Ako vlastná ochranná krycia pokožka (asi 15%, jedna z hlavných zložiek kožného mazu) chráni pokožku pred stratou vlhkosti a zabraňuje oxidácii vlastných mazov kože. Skvalen môže premieňať voľné radikály na molekulárny kyslík, čím zabraňuje oxidačným procesom. Je obzvlášť ľahké zabezpečiť príjemnú, hodvábne jemnú a nemastnú pokožku a hladkú štruktúru pokožky. Skvalen zlepšuje absorpčné správanie kozmetických výrobkov.

Τhajský zázvor

Hlavným znakom tejto zvlhčujúcej účinnej látky je to, že stimuluje vlastnú produkciu kyseliny hyalurónovej v pokožke, aby dodávala objem z pokožky zvnútra a ponúka rovnaké účinky ako 3D výplň vrások. Tento objav zvyšujúci vlhkosť pochádza z thajskej kuchyne, ktorá používa thajský zázvor alebo gangangalny koreň ako korenie. V kozmetike slúži ako zdroj vlhkosti pre kožné bunky.

Urea

Táto aktívna zložka je dusíkatá prírodná látka produkovaná ako konečný produkt proteínového metabolizmu; je tiež jednou z najdôležitejších rozpustných látok rohovitej vrstvy. Normálna pokožka obsahuje približne 1% látky urea. Zlepšuje uchovávanie vlhkosti v rohovitej vrstve, má keratolytické účinky a zlepšuje vstrebávanie iných účinných látok.

Vitamín E

Vitamín E je jedným z najrozšírenejších vitamínov v oblasti starostlivosti o pokožku (spolu s vitamínom A a D-panthenolom = provitamínom B5). Chemický termín pre vitamín E je alfa-tokoferol. Prirodzene sa vyskytujúce v semenných olejoch, najmä v oleji z pšeničných klíčkov a sójovom oleji. Je jednou z látok, ktoré sú schopné odstraňovať voĺné radikály a je nevyhnutný pre ochranu buniek. Vitamín E hrá rozhodujúcu úlohu pri regenerácii buniek. Predlžuje životnosť buniek a podporuje cirkuláciu. Význam účinkov vitamínu E v tele a na pokožku: bunková ochrana proti voľným radikálom, zlepšené bunkové dýchanie, zlepšená cirkulácia, zlepšená výkonnostný úroveň a posilnenie nervov. Ďalšie preukázané účinky zahŕňajú stabilizáciu membránových lipidov, zvýšenie vlhkosti pokožky v kombinácii s efektom vyhladzovania pokožky, zlepšenie vonkajšieho vzhľadu pokožky prostredníctvom zvýšenej elasticity kože a prevencie procesu starnutia vyvolaného UV žiarením.

Olej zo ximénie

Ximénia s Africkým pôvodom má kvety príjemnej vône. Niekedy sa preto aj označuje ako falošné sandálové drevo. Jadro ovocia obsahuje cenný ximéniový olej. Tento olej obsahuje až 96% nenasýtených mastných kyselín, čo prináša skvelú výživu pleti a chráni steny buniek.